i huvudet på en finnpajsar jänta

å däri finns det mycket att rota i - glädje & skratt - sorg & gråt - allvarligt och lättsamt! Törs du öppna å kika in?

Depparjeppe

Publicerad 2011-10-05 11:29:08 i Allmänt,

Ännu ett steg tillbaka i min förkylning *suck* och ändå så gör jag inget som rimligen skulle kunna förvärra den. Jag vilar och jag är inomhus, gör ingenting ansträngande. Jag bara äääär och har rätt tråkigt faktiskt.

Det finns tusen saker som jag skulle vilja göra och främst av dem är att gå ut och njuta av hösten. Jag vill ta snabba promenader, långsamma vandringar och ta in hösten med alla mina sinnen.
Men jag går som längst ut på balkongen då och då. Står där och tittar ut över färgprakten till jag inte orkar stå längre, då går jag in.

Jag borde slänga en kyckling i en kastrull så att familjen får mat idag....kanske orkar jag det - kanske inte. Jag hoppas att jag orkar för jag vill verkligen äta flygande jakob ikväll.

Det ligger en film på tv byrån. Amelie från Montmartre. Den tycker jag mycket om och troligen blir det så att jag orkar kanske lägga den i dvdspelaren och då orkar jag kanske lägga mig i soffan och trycka på knappen på fjärrisen och slå på filmen.

Men man vet aldrig....kanske händer inte ens det idag.......

Jag vet att jag är gnällig och låter som värsta depparjeppen nu men jag är såååå LESS!!!!!

Nu verkar det som att vi får till en visning av lägenheten igen. Ett par i Sumpan vill titta på vår och hon som har lgh i Bro vill ha den i Sumpan och då blir ju Brolgh liksom över och kan bli vår.....med massor av tur såklart.
Men hon o Bro vill verkligen byta och tar lgh osedd tom för det är separation på gång i den familjen. Och vi vill ju till Bro för lugnets skull. Få ett hem med uteplats så jag kan gå rakt in och slippa trappor och kan sitta där ute i min filt och titta på träden omkring. Å grilla såklart  :-) det vill vi ju.

Så vi hoppas och håller tummar ännu en gång. Det hänger i stort sett på sumpanparet som ska falla pladask för vår lgh och vilja bo här.

Men tills att någon faller pladask så får jag väl koka kyckling då.





Kommentarer

Postat av: Nina

Publicerad 2011-10-05 11:48:42

Jag håller tummarna för lägenheterna :)

Och snart vänder det i förkylningen också ska

Du se :D

Kram på dig

Postat av: Annika

Publicerad 2011-10-06 09:36:11

Tack Nina...ja här hålls det både tummar och tår men vi får se. Människor har en tendens att vara jätteintresserade för att sen plötsligt komma på att det inte passar.

Många vill även bara glassa runt och titta på vad de kan få och visar därför intresse fast de egentligen inte har planer på att flytta, vill bara se om de kan få nåt bättre än de har.



Och förkylningen den härjar och kommer och går för att båda göra mig sämre och bättre på en och samma dag. Så knäppt!



Kram Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Inget flashigt yrke eller utbildning - bara tagit mig igenom den sk hårda skolan i livet och står fortfarande med bägge fötterna på jorden. Tituleras som sjukpensionär 50 år ung efter lång tids sjukdom och ovanliga diagnoser, Castlemans sjukdom som gav mig en apelsinstor tumör i ena lungsäcken. På det en immunbrist som i sin tur gav mig en inflammation på hjärnstammen. Och sju år senare så kom en inflammation på synnerven i höger öga och diagnosen var ett faktum. Jag har Multipel Sklersos, MS Detta har styrt mitt liv i en helt annan riktning än vad jag hade tänkt mig. Lever idag med ett neurologiskt funktionshinder som innebär svår fatigue, utmattning, neurogena smärtor, kognitiva problem och en försvagad vänster kroppshalva. Har även hittat vägen ut ur mina livskriser med depressioner och destruktivt tänkande och är numera "nykter depressiv". Har alltså ett bättre liv och är lyckligare än någonsin trots min "skitkropp" ;-)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela