i huvudet på en finnpajsar jänta

å däri finns det mycket att rota i - glädje & skratt - sorg & gråt - allvarligt och lättsamt! Törs du öppna å kika in?

Idag är jag trött

Publicerad 2010-07-31 12:27:37 i Allmänt,

Jag undrar så hur man kan sova en hel natt och sen vakna och känna som om man inte fått en blund i ögonen.
Jag förstår inte hur man kan vakna med en värkande kropp, som av träningsvärk när man bara har legat i sängen. Jag kan knappt röra mig idag, gå, lyfta på fötterna eller mina armar utan att det bara gör ont.

Men jag förstår att de senaste veckornas värme, aktiviteter, umgänge och brist på sömn nu tömt min kropp på all energi och ork. Nu säger den ifrån, och det ordentligt!!!!!

Annika, lugna ner dig!!! skriker den högt inom mig, bara så jag hör.

Så jag ska lugna ner mig. Idag ska jag inte göra nåt alls, bara vänta på att min systerson Erik som ensam har flugit hit från Chicago för två veckor sen, ska komma hit.
Han har varit hos morfar och nu ska han vara hos oss innan han avslutar sin fyra veckor långa semester hos  mormor.
Han är tolv år och det är några år sen jag såg honom senast.

För honom är jag moster Kaki. Kaki är det namn som min bror Johan använde som smeknamn på mig när han var liten. Jag var Kaki och min syster, alltså Eriks mamma, var Shlett. Annika och Jeanette alltså och när Johan dog så blev det namnet viktigt för mig att bevara så därför har jag det i min epost (Jeanette har sitt shlett i sin epost oxå) och för Erik har jag alltså varit moster Kaki.

Fast när han var liten så kallade han mig för Mister Kaki eller Mister Cookie, som den lilla amerikan han är  :-)

I morgon ska vi, om det är uppehållsväder, åka och se vaktombytet på slottet och sen ska vi till Täby på bakluckeloppis.
Kärleken till loppis har gått i arv till Erik, han älskar det och vi hoppas såklart på fynd i morgon.

Annars så blir det lugna dagar, jag måste tänka på vard jag orkar och Erik har haft två hektiska veckor med späckat schema hos morfar så han uppskattar nog oxå att baka bullar, gå på bibblan, loppis och förhoppningsvis bad.

Hur det blir med mitt bloggande återstår att se kommande vecka, jag återkommer i alla fall så snart jag kan.

På återhörande! Kram

Kommentarer

Postat av: G

Publicerad 2010-07-31 20:03:41

Säg hej till Erik...och kom igen

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annika

Inget flashigt yrke eller utbildning - bara tagit mig igenom den sk hårda skolan i livet och står fortfarande med bägge fötterna på jorden. Tituleras som sjukpensionär 50 år ung efter lång tids sjukdom och ovanliga diagnoser, Castlemans sjukdom som gav mig en apelsinstor tumör i ena lungsäcken. På det en immunbrist som i sin tur gav mig en inflammation på hjärnstammen. Och sju år senare så kom en inflammation på synnerven i höger öga och diagnosen var ett faktum. Jag har Multipel Sklersos, MS Detta har styrt mitt liv i en helt annan riktning än vad jag hade tänkt mig. Lever idag med ett neurologiskt funktionshinder som innebär svår fatigue, utmattning, neurogena smärtor, kognitiva problem och en försvagad vänster kroppshalva. Har även hittat vägen ut ur mina livskriser med depressioner och destruktivt tänkande och är numera "nykter depressiv". Har alltså ett bättre liv och är lyckligare än någonsin trots min "skitkropp" ;-)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela